Nascar hírek

Hírek és érdekességek a NASCAR (elsősorban Sprint Cup Series) világából.

Következő futam

cuplogo.gif

STP GAS BOOSTER 500

április 7. 13:00 ET (20:00 CEST)

Martinsville Speedway
Martinsville, VA
Közvetíti: Fox Sports

logo.png

O'REILLY AUTO PARTS 300

április 12. 20:30 ET (3:30 CEST)

Texas Motor Speedway
Fort Worth, TX
közvetíti: ESPN2

trucklogo.gif

KROGER 250

április 6. 13:30 ET (20:30 CEST)

Martinsville Speedway
Martinsville, VA
közvetíti: Fox Sports, SPEED

Címkék

Kenseth lelép és jön Kentucky

2012.06.28. 19:21 Goe

Érdekes fejlemény 2013-ra vonatkozóan, hogy Matt Kenseth, aki egyébként jelen pillanatban vezeti a Cup tabelláját, elhagyja eddigi csapatát, a Roush Fenway Racinget. Azt azért tudni kell, hogy ez az egyetlen csapat amelynél Kenseth valaha versenyzett, így meglehetősen fura lesz neki a következő szezon eleje. A távozás oka a csapat nehéz helyzete, több probléma is adódott ebben az évben a szponzorokkal, így nehezen jöttek ki pénzügyileg. Ennek tudatában még dicséretesebb, hogy vezeti a bajnokságot. Helyére a Nationwide bajnok Ricky Stenhouse Jr. kerül és ugyan rebesgetik, hogy a Joe Gibbs Racinghez igazol át, ahol a nyilatkozataik alapján szívesen látnák, valójában nem lehet még tudni, Kenseth csak később fogja bejelenteni az átigazolását. Kíváncsian várjuk!

Közben zajlik a készülődés Kentuckyra, visszatér a Cup a régi mederbe, újra ovál pályán zajlik majd a verseny, bár ez esetben este. Természetesen megint van egy favoritja a pályának, Joey Logano jóformán hazai pályán fog versenyezni. Mindig is kötődött a Kentucky pályához, sokat versenyzett ott és szereti is, arról nem is beszélve, hogy a Nationwide sorozatban háromszor nyert ezen a pályán. Szombaton (illetve vasárnap éjszaka) kiderül, hogy sikerül-e ezeket Cup-os győzelemre váltani. Ja igen, utána pedig jön Daytona!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek cup

A bejegyzés trackback címe:

https://nascarhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr314617925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása